קיום יחסים עם גבר שעבר שינוי מין לאשה

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 30/12/18 13:33 כב בטבת התשעט

שאלה

שלום רב

רציתי לשאול על אדם רווק שבלאו הכי חוטא באיסור נידה

האם עדיף לו לקיים יחסים עם גבר שעבר ניתוח שינוי מין מלא, וכרגע הוא נראה כאשה ממש (גם באיברים)?

האם יש בזה איסור משכב זכור? הרי זה לא דומה לביאה שלא כדרכה אלא יותר לביאה דרך איברים, שהרי זה סתם חור...

כך גם הוא ירוויח את איסור נידה, שגם אם היא אישה הרי אין לה מקור...

אני יודע שזו שאלה בעייתית... אבל זה המצב...

תודה מראש

תשובה

לשואל שלום

אסור בתכלית האיסור, ואין שום היתר לקיים יחסים עם אישה נידה, או גבר, או גבר שהפך לאישה, או לא כדרכה, או דרך איברים.

כתבת "זה המצב". צר לי מאוד לשמוע, אבל דע לך ידידי, כל אדם יכול להתקדם ולהשתפר!

הקדוש ברוך הוא אוהב אותך, מאמין בך כל יום שאתה מסוגל לעמוד בנסיון ולשוב בתשובה. והוא יקבל אותך בזרועות פתוחות!

בנוסף, יש סדנאות ולימוד עומק שעוזר ויש בו הצלחות מוכחות להתקדמות, לכן כדאי לנסות את הדרך הנכונה. יחד עם זאת, יש בשוק גם אנשים שמנצלים את מקום הכאב של אנשים, להציע דברים שאינם אלא הבטחות פורחות באוויר. אוכל להפנות אותך לאיש מקצוע ירא שמים בעל ניסיון ספציפי במקרה דומה לשלך. שלח שאלה בנפרד.

בהצלחה רבה יקירי.