קידום בעבודה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 31/07/11 16:35 כט בתמוז התשעא

שאלה

שלום הרב,

אני עובדת כבר שנתיים במקום עבודה כלשהו, בתפקיד יחסית פשוט. כעת מציעים לי קידום לתפקיד טוב יותר. אני שוקלת האם לקבל את הקידום, בעוד התכנון שלי הוא לעזוב את מקום העבודה בעוד שנה או שנתיים ולשנות כיוון לגמרי. אני מרגישה כאילו אני מועלת באמון של המנהלים שלי, כיוון שאני נותנת להם תחושה שאני מעוניינת להישאר במקום העבודה לטווח הארוך בעוד שלא זה המצב, אך אם הם ידעו שאין בכוונתי להשאר בטווח הארוך, הם לא יקדמו אותי. יש לציין שמקום העבודה אינו מחוייב לי באופן רשמי, כי יש עוד שנתיים עד שאוכל לקבל קביעות ועד אז מודיעים לי על פיטורי בכל סוף שנה. האם יש היתר למה שאני עושה?

תשובה

ב"ה

שלום.

אין כל בעיה. ואין מחשבה מצטרפת למעשה.!

אבל כדאי לך לפעול ב2 הכיוונים . לעבוד טוב ולתת את הנשמה והלב בעבודה כאילו אין עבודה אחרת בעולם.
ובמקביל לחפש אפיקים מתאימים לעתיד הנראה והלא נראה לעין.
ורבות מחשבות בלב איש ועצת השם היא תקום . ואם זה מקום העבודה שלך. עבודה זה מהמעביד ופרנסה זה משמיים.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.