קורס אינטרנטי ממחשב באותו בית

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 09/07/19 12:18 ו בתמוז התשעט

שאלה

רציתי לשאול לגבי קורס אינטרנטי, שמקבלים קוד קישור לכניסה לשיעורים, אם השיעור על מחשב ביתי, האם שאר מי שגר בבית רשאי לצפות בקורס?- (הכוונה לאחות, ולא משפחה רחוקה/ שותפים)

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אם רוצים רק לראות ולא להוציא תואר או מקצוע אלא להנות מהשיעור והידע - אפשר להסתכל, אבל אם ההסתכלות היא כדי שהאחרים ילמדו את הקורס ויעסקו בכך וממילא יפסדו בעלי הקורס - אין להסתכל בגלל שזה מפסיד את בעל הקורס.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ