קוצץ זקן

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 22/06/16 16:58 טז בסיון התשעו

שאלה

היי,

רציתי לשאול איך אני יודע שהשימוש בקוצץ הזקן שברשותי הוא תקין. אני לא אוהב להשתמש במכונה מכיוון שאני לא אוהב להתגלח חלק אלא להשאיר זיפים מצד שני הבנתי שצריך רשת חוצצת ובקוצץ הזקן שלי אין רשת חוצצת, אלא אני ישר מעביר אותו על העור. הקוצץ מסוג: טרימר Wahl 3010.

תודה!

תשובה

ב"ה

שלום.

לא יודע .אני לא בקי בסוגי מכונות וקוצצים.

אך דע כשהיה מגיעה שאלה כזו לרב מרדכי אליהו זצ"ל הוא היה לוקח את המכונה ועושה בה ניסוי על גבי היד שלו בחלק שבין האגודל לאצבע וכך הוא היה מרגיש, חש ורואה אם הסכין נוגעת או לא נוגעת.

אם הסכין נוגעת בבשר אסור להשתמש במכונה או בקוצץ זה.

בהצלחה