צער

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 23/03/15 13:26 ג בניסן התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב

אני בחורה צעירה בת 24...

בגיל 17 עשיתי מעשה מאוד מצער ואסור בכלית האיסור היום אני מנסה להתחזק ולהתקרב לבורא והמעשה הזה מלווה אותי ומצער אותי מאוד איני יודעת כיצד לתקן את המעשה אני רוצה להיות נקייה מהכל

אני אישה נשואה ואני רוצה להיות אישה טובה נקייה מחטא

מה שקרה זה שהלכתי לנקות בית שדוד שלי ביקש ממני ובאותו זמן שניקתי לקחתי משם חולצה ,הייתי צעירה ורציתי להראות טוב והחולצה הזאת משכה אותי לבשתי אותה פעם אחת ומאז היא בארון לא לבשתי אותה ואני רוצה להחזיר אותה לשם אני בטוחה שציערתי את מי שזה נלקח ממנו וזה מלווה אותי כל הזמן כל יום זה לא מרפה ממני אני רוצה לכפר על העוון הזה ...

לפני הרבה זמן שלחתי לרב יורם אברג'ל מכתב והוא אמר להחזיר לשם את זה עטוף יפה ...אבל אינני יודעת האם האנשים האלה גרים שם עדיין מה לעשות ? אם הם לא גרים שם ? אני לא רוצה את החולצה אני רוצה לכפר על כך...אני רוצה להמשיך להתחזק ולהתקרב לבורא עולם אבל זה מעכב אותי

אשמח אם תעזור לי בהקדם

תודה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

תנסי לברר אם מי שגר שם זו אותה משפחה, ותשלחי להם את החולצה.

אם הם לא גרים שם אז תמסרי את שווי החולצה למוסד שיכולים להנות ממנו האנשים שמהם לקחת, למשל יד שרה.

בברכה,

דני ארגמן