צניעות הבנות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 09/03/16 14:38 כט באדר א'

שאלה

כבוד הרב שלום רב!

חזרתי בתשובה לפני כשנתיים . נפשי מתענגת על התורה ומוצאת המון הגיון מאחורי מצוות. ומשתדלת להקפיד עליהם . הבעיה היא שהבנות שלי (בנות 8 ו - 10) קשה להם עם הצניעות. למרות שסיפרתי המון על חשיבות הנושא. יותר נכון בבית - הן צנועות, אך לא מוכנות גם בבית ספר. ב"ה כבר אין ויכוחים על השורטים, חצאיות וגופיות, אך יש ויכוחים על חולצות עם שרוול קצר. הן בבית ספר קירוב, זאת אומרת המורות דתיות והילדים חילוניים. והבנות מחכות את החברות.

מה אתה מציע לעשות? (חוץ מלהעביר אותן ביה"ס) האם עם הזמן, יראו את החשיבות בעיניי ויעשו זאת מעצמן?

תודה מראש והמשך יום טוב

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

כיוון שהן עברו דרך משמעותית שויתרו על הבגדים הקצרים,

לא כדאי למשוך יותר את החבל,

בסופו של דבר אפשר להפסיד את הכל, וחבל,

לכן תשמחי במה שהם עשו עד כה,

ותפרגני להם על כך, וזה לפחות יכול לשמור על מה שקיים.

בברכה,

דני ארגמן