צניעות בשירות לאומי

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/02/14 12:40 ד באדר א'

שאלה

היי הרב, יש לי התלבטות.

השנה אני בשירות לאומי כקומונרית ובשעות הבוקר עד הצהריים אני נמצאת בבי"ס יסודי דתי בעיר.

אני רוצה להמשיך לעוד שנה כקומונרית אך בתקן אחר,ולא להישאר בבי"ס היסודי. השאלה שלי אם מבחינת צניעות זה נורמלי ולגיטימי, ולא חוצה גבולות לעשות שירות בתיכון דתי של בנים..

התפקיד מוגדר לבת שירות מז'-ט', ולא שכבות גיל יותר גבוהות, אבל בכל זאת..

אשמח לשמוע מה הדעה ההלכתית אומרת כי אני באמת לא רוצה להתפשר על שום דבר..

תודה רבה!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא שייך לעשות שרות לאומי בתיכון לבנים, זה כרוך בהרבה בעיות הלכתיות, במודע ולא במודע.

בברכה,

דני ארגמן