צניעות - בינו לבינה/ (מה שואלים באינטרנט ומה לא!)

חדשות כיפה הרב שי פירון 14/07/02 09:54 ה באב התשסב

שאלה

מהם כל דיני ייחוד?

אני לא יודע אותם מספיק טוב ומפחד שעברתי על כמה מהם.

אשמח אם תוכל לענות באתר.

תשובה

ב"ה

דיני היחוד מפורטים בקיצור שולחן ערוך.
יותר ממה שעלינו להזהר מדיני היחוד עלינו להזהר ממצב שכל לימודנו הוא דרך האינטרנט!
האתר לא נועד - חלילה - להחליף את הלימוד האישי, את החיפוש ואת עמל התורה. חלילה אם אנשים יפסיקו לעיין בספרים וישאלו שאלות במסגרת אתר כיפה!
גש לספריה בביתך, הוצא קיצור שולחן ערוך ואם קשה לך הנוסח והשפה - גש לזה שבהוצאת הרב חיים דוד הלוי. רצוי שספרים אלה יהיו שלך כך שתוכל לעיין בהם בכל שעה ובכל שאלה, "ואדם ניכר לפי ספריו" ואם לא תמצא - אשמח לעמוד לרשותך.

חיפוש ולימוד נעים!