ציצית.

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 27/07/09 21:25 ו באב התשסט

שאלה

בס"ד.

שלום לרב.

בעלי אינו לובש טלית קטן.

זה מפריע לי, משום שזו מצווה חשובה, שיכולה להכניס יותר קדושה לקשר שלנו.

איך עליי לעורר את בעלי לכך?

בכל זאת, זה תהליך התחזקות אישי שלו..

תודה רבה.!

תשובה

ב"ה

שלום וברכה

את צודקת שמצוות ציצית היא מצווה חשובה ומעלתה יקרה. היא שומרת על האדם וגורמת לא להיות טהור במחשבה וטהור בגוף. כדאי לך לשוחח על כך עם בעלך. נראה לי שהדרך הטובה ביותר היא לגרום לו ללכת לשעורי תורה והרצאות וכך בצורה עקיפה שלא בא ממך יתעורר בו הרצון לקיים. אל תפעילי עליו לחץ ועל תקיימי עימותים עימו.

בברכה

עוזיאל אליהו