צ'ט עם בנים-זועק לשמיים!!!!!!!

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 14/07/02 12:50 ה באב התשסב

שאלה

אני בת 14 ולפני שנה בערך התחלתי להכנס לצ'טים בהתחלה סתם לכיף ואחר כך בנים התחילו איתי ואני הייתי תמימה ולאט לאט היה קורה שהייתי מתכתבת עם בן אחד בערך חצי שעה ואולי יותר הייתי משנה את הפרטים האישיים כדי שלא יגלה מי אני(גיל שם כתובת) אבל הרבה יותר גרוע זה שהבנים דיברו איתי על נושאים שהשתיקה יפה להם הם ביקשו שאני אתאר להם את הגוף שלי והסכמתי והרגשתי שאני נסחפת אבל היה קשה לי להפסיק והם קראו לי מותק וכאלה דברים וגירו אותי בכמה מקרים הבנים ממש העבירו לי שיעורים בחינוך מיני ואחד הסביר לי ממש איך עושים חלק מזה ואפילו נתן לי את הפלא פון שלו.

ברור שלא כתבתי לעצמי את המספר שלו אבל הבעיה היא שנהניתי מזה בזמן הכתיבה ואחר כך הייתי מתחרטת ובוכה לעצמי ומחליטה לא להכנס לצ'טים אבל זה נמשך בערך חצי שנה בהפסקות. עכשיו אני ברוך השם רחוקה מאד מזה אבל אני מרגישה שחטאתי מאד ואני התפללתי אבל אני לא יודעת מה עוד לעשות כדי שיכופר לי. יש לי הרבה מאד נקיפות מצפון בעיקר בגלל שאני יודעת שידעתי שזה אסור והמשכתי כי הרגשתי כיף והם פינקו אותי.

בקיצור רציתי לדעת מה עלי לעשות כדי שיכופר לי (אני כבר לא משתמשת בצ'טים ממזמן) וחוץ מהקטע של המין אני יודעת ששקרתי ושבטח חלק מהם שקרו גם אבל אין לי אפשרות לאתר אותם ולומר שזה לא הגיל והכתובת שלי וגם אני לא רוצה להתכתב איתם.

בבקשה תעזור לי כי בזמן האחרון התחזקתי מאד אבל זה מאד מציק לי וחוץ מזה רציתי לדעת אם אני אמורה לשמור על נגיעה תודה רבה

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

דעי לך שאת גיבורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל הכבוד לך שהפסקת עם זה.
את בחורה חזקה ,
את נבונה,
עצרת את עצמך רגע אחד לפני הנפילה לתהום!!!!!

נו, מה שהיה היה.ובשום אופן אל תיצרי שוב קשר איתם!!

כעת תאספי את עצמך, אל תכנסי ליאוש!!
את הוכחת שיש לך כוחות נפש אדירים!!
את הוכחת את זה לעצמך, לכן:
תשקיעי את עצמך בפיתוח הכוחות האלה שלך,
תלמדי ספרי מוסר( כגון: אגרת הרמב"ן, שערי תשובה )
תתעסקי במתן עזרה לאחרים, בחסד.
תשתדלי להשפיע על מי שאת יכולה ,
ל ה ת ר ח ק כ מ ו מ א ש מהצ'אטים.

תשתדלי לא לחשוב על זה יותר תפני את מחשבותייך ללימודים,
לתחביבים,
לחברות,
לעשיה חיובית,
לטיולים,
ותמצאי לך כמה דקות במשך היום שאת מתבודדת עם השם,
תפני אליו, תדברי איתו,תתפללי אליו, תבקשי ממנו,

הוא אוהב אותך.
הוא מחכה לשמוע ממך.

את מכירה את שיר הראיה למרחוק?

"בנאדם כעץ שתול על מים,
שורש מבקש,
בנאדם כסנה מול השמים,
בו בוערת אש.

אז דרכי אבדה,
חיי היו חידה,
צמא כמו הולך במדבר,
אל מילת אמת ,
שכוח בה לתת,
לשאת פנים אל המחר..."

חזקי ואמצי!!!!!!

עוזיאל