צוות מעורב

חדשות כיפה הרב בני לאו 20/04/02 17:09 ח באייר התשסב

שאלה

לרב בני לאו שלום וברכה.

אני מדריכה בעזרא, אך אני חושבת שהרמה הדתית של הסניף שלנו בכלל והצוות בפרט לא מתנהג כמו שעזרא אמורים להיות. יש חלק מהצוות שחושב כמוני ואנחנו באמת מנסים להעלות את הרמה של הסניף.

הבעיה היא שלא כל הצוות חושב ככה! והם אפילו מנסים למנוע מאיתנו לעשות ככה, הם אומרים שטוב להם איך שהסניף עכשיו.

ניסינו להסביר להם כמה פעמים וישבנו כולנו ודיברנו על זה, אבל הם לא משנים את דעתם.

מה לעשות?

תשובה

לד' שלום
אני חושב שאתם צריכים לקיים דיון בשיתוף מישהו חיצוני לצוות, שיוכל להעמיד לכם ראי מול הפנים. זה יכול להיות רב המקובל על רוב הצוות, יועץ/ת חינוכי וכדו'. יש לעזרא אופי מסויים ויש צדק רב ברצון לשמור על אופי זה. אל תוותרו על דיון מעמיק ופתוח.
בהצלחה
בני לאו