צבא

חדשות כיפה הרב דוד צוקרמן 16/02/07 14:40 כח בשבט התשסז

שאלה

שלום הרב!!

אני עכשיו נימצא בישיבה שנב ב' ואמור להיתגייס עוד חודש וחצי ב 26/3 למיניינם ואני חייל קרבי ורוצה להיתגייס עם כל השיעור שלי ועכשיו שאלתי היא שאבי לא רוצה שאני היתגייס ליחידה קרבית כי הוא מפחד והוא רוצה שאני יתגייס כגובניק. ואני מאוד רוצה ללכת עם כל השיעור שלי מה עלי לעשות להקשיב לאבי או ללכת בכל זאות לצבא כחייל קרביתודה רבה !!שבת שלום

תשובה

שאלה מעין זו ראוי שתשאל, תברר, תתיעץ עם רבותיך – ראש הישיבה או הר"מ שלך. הם מכירים אותך, ייתכן ובמידה מסויימת גם את הוריך, ויכולים להדריך אותך בדרך הנכונה הרבה יותר טוב ממני.
בהצלחה!