צבא וחתונה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 03/02/11 20:54 כט בשבט התשעא

שאלה

שלום וברכה. בעז"ה בעוד כחודש וקצת אני מתגייס לצה"ל במסלול הסדר וליחידה קרבית..

אני יודע שזה לא טוב חברה מוקדם אבל כבר מאוחר מדי ויש לי חברה כבר שנה וקצת ואנחנו ממש רוצים להתחתן,אבל יהיה ממש קשה בצבא במיוחד שבשנה הראשונה הבעל חייב להיות עם אישתו הרבה ולשמח אותה..! האם יש לרב הצעות איך נשמור את הקשר בצורה הכי טובה כדי שלקראת סוף הצבא(שנה וארבע) נוכל להקים את ביתנו ב"ה?

תודה רבה!!

תשובה

לשואל שלום,

הכי טוב במצב כזה זה לנתק את הקשר עד החתונה, כיוון שזה לא טוב להיות בקשר לא ממומש במשך זמן רב, אבל אם זה קשה, צריך לקבוע זמנים שנפגשים אחת לכמה זמן וגם להגביל הזמן את הפגישה כדי להשמר מכל מיני בעיות הלכתיות.
ותזכו להקים ביתכם בשמחה.

בברכה,

דני ארגמן