פעמונים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/04/05 12:33 כ בניסן התשסה

שאלה

לר' יובל מועדים לשמחה

לא ידעתי את כתובתך האלקטרונית ולכן אני מנצל במה זו

לאחרונה אני פעיל בפעמונים בגולן בפרט ובצפון בכלל וחלק מפעילותינו - אולי החשוב שבהם - הוא לאו דווקא הטיפול במשפחות שכבר בבעייה אלא בעיקר מיעוד והדרכה לפני שאדם נופל. חשבתי שיש מקום שכל זוג שנפגש עם רבני צוהר יופנה לשיחה כלכלית גם עם נציג מפעמונים. אם נראה לך הרעיון אשמח להמשיך ולפתח ולהעביר לפסים מעשיים

בברכה

ח...

האם יש לך אימייל ישיר

תשובה

שלום וברכה
אף אני מנסה לקשר אנשים לפעמונים בפתח תקוה.
אני לא מוצא מקום שצהר תציע כך לזוגות, בגלל הפרופיל הממוצע של הזוגות בצהר. ברם, אני כן רואה חשיבות עצומה בהכנת תוכנית מיוחדת לאברכים צעירים שתדריך אותם הדרכות בסיסיות בתחום הכלכלי.
אם יש דבר כזה - כדאי להפיצו.

הכתובת האישית שלי: yu02@moreshet.co.il

כל טוב