פירוש לחלום

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 15/10/13 14:36 יא בחשון התשעד

שאלה

שלום סבא שלי סיפר לי על חלום שחלם ומאז זה נורא מטריד אותי ואותו ורציתי שתקראו את החלום ואם תוכלו תגידו לי את משמעות החלום

סבא חלם שהוא מגיע לאחד משכניו מביתו הקודם ומתחיל לחנוק אותו עד שיוצא לו דם מהפה אז שני בניו של רבי אברהם מתחילים לרדוף אחריו והוא בורח מהם ולכל מקום שברח היה איתו אדם אחד ששמר עליו מפני בניו של רבי אברהם. זהו זה החלום אשמח אם תוכלו להגיד לי את משמעותו

תודה מראש

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אפשר לעשות הטבת חלום שמודפס בסידורים.

לא צריך לחפש משמעויות מיוחדות כל החלמות מלאים במחשבות ממוחזרות ומבולבלות.

בברכה,

דני ארגמן