שאל את הרב

פיצה - המשך

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 23/12/01 13:46 ח בטבת התשסב

שאלה

בהמשך לשאלתי הקודמת:

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=2085

מה עושים כשלא יודעים איך עשו את הבצק של הפיצה?

תודה רבה!

תשובה

בס"ד
- מבררים אצל המוכר איך מורכבת הפיצה
- או אצל הרב נותן הכשרות.
- או אוכלים את הפיצה אחרי שמברכים על חתיכת לחם "המוציא" והיא הופכת להיות חלק מהסעודה
- או פשוט לא קונים.

יש כוח גדול ביד הקונים ללמד את המוכרים להתחשב בהם. - בכל המקומות בצפת עושים פיצה שברכתה מזונות בכדי לא להכנס לכל הספקות הללו, והם מרויחים טוב.

אני לא יודע אם זה מתוך צדקות בלבד או גם בגלל הרווח הכלכלי שנובע להם מזה.

בתאבון

כתבות נוספות