פיזיותרפיה: בין גברים לנשים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 09/01/07 11:16 יט בטבת התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני עושה עבודה במסגרת לימודי הפיזיותרפיה בנושא- "הצורך במכוני פיזיותרפיה נפרדים לגברים ונשים" ורציתי לדעת מהי דעתו של הרב בעניין זה,

תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה
העמדה היא מאוד פשוטה. כיוון שמדובר בטיפול פיזי של ממש, וכיוון שעמדת המקצוע היום כי אין מדובר רק בפיזיות אלא שחלק מהטיפול הוא יצירת אווירה נכונה וקבלת המטופל וכדו', בוודאי שיש לעשות כל מאמץ להפרדה בין המכונים, שנשים תטפלנה בנשים וגברים בגברים. זהו מקום שיש להתאמץ מאוד שכך ייעשה.

כל טוב