פגעתי במי שנגע בי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/04/02 08:31 ד באייר התשסב

שאלה

בס"ד

כבוד הרב שלום רב!!!

הופעתי בטקס יום הזיכרון-

(חלק מהמשתתפים היו בנים וחלק בנות.)

במהלך החזרות אחד מהבנים כל הזמן נגע בי (בעט בי ודחף אותי ועוד...)

אמרתי לו שאני שומרת נגיעה וזה לא הזיז לו.

כעבור כמה זמן שהוא המשיך לגעת בי אמרתי שאני הולכת הביתה כי נמאס לי שהוא נוגע בי- וכפי שראיתי הוא נעלב...

אני יודעת שאולי לא הייתי בסדר שאמרתי לו את זה לפני כולם אבל הוא לא היה מוכן להקשיב לי שאמרתי לו את זה לבד?

השאלה שלי היא: למה אני, שאני שומרת נגיעה בסופו של דבר יצאתי ה"לא בסדר?!" עכשיו נראה לי שהוא כועס עליי...

זה די דחוף....

תודה..

תשובה

בס"ד

עשית בסדר גמור. הבחור הזה הוא חצוף במובן הכי גרוע. ואין לו שום זכות לכעוס על עליך. לכל היותר שיכעס על עצמו.
אולי לימדו אותו להפיק לקחים מטעויות ואולי לא אבל את לא צריכה בשום אופן לשלם את המחיר.
לפי התיאור שלך אין לבחור הזה שום טיפת כבוד לעצמו ולא לך.

את במאה אחוז בסדר.
אם יש לך טענות לעצמך זה יכול להיות בסגנון של למה לא עשיתי את זה קודם?
או. למה לא דיברתי יותר חריף?

עכשיו הוא יזהר וגם אחרים ילמדו לקח.
הרבה בנות ניצלו מהידים החמדניות שלו ושל אחרים בגללך.

אולי הן לא ידעו למי להודות אבל הן צריכות להודות לך ולכל הבחורות האמיצות שיודעות לשמור על כבודן.

שלא יהיו לך שום נקיפות מצפון!!

ממש ממש כל הכבוד!