פגמתי בברית

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 28/04/13 01:30 יח באייר התשעג

שאלה

שלום רב,

הכול התחיל כשהייתי בן 13.5 (לפחות או יותר בגיל הזה). כשחבר שלי למד אותי איך לפגום בברית ומאז אותו היום אני הייתי מאונן כ-6-7 ביום אבל עכשיו למרבי המזל המעטתי ל-2-3 ביום.

כל העניין של פגם הברית טורד אותי. יש לי תסמיני התמכרות לאונן

אשמח מאוד לקבל עצה/תשובה להיגמל מהאוננות זה מכניס אותי לדיכאון עמוק שאפילו אני לא יוצא מהבית. אני יודע את חומרת העבירה אני מתקשה לעמוד בזה. אנא בבקשה עזרו לי לעמוד בניסיון.אני לא יודע מה לעשות.

ותודה רבה.

תשובה

שלום!

ישר כח על הרצון לצאת מהבעייה. הבעייה הזו היא ממש בעיית הדור. צריך לדעת שה' לא מכניס אותנו לדבר שאין לו פתרון, ובאמת יש פתרון.

ישנו אתר מצויין בשם "שמור עיניך", והם יוכלו לעזור לך.

כמו כן כדאי להצטרף לקבוצת 12 צעדים של מכורים לתאווה (SA) שהניסיון מוכיח שהשיטות שלהם משנות את החיים לטובה גם במקרים קשים במיוחד (והמליץ עליהם הרב יהושע שפירא שליט"א).

אני מצרף קישור לאתר:

https://guardyoureyes.com/heb/

בהצלחה עצומה!