פגיעה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 16/12/19 21:35 יח בכסלו התשפ

שאלה

שלום הרב,

אני בת 17. שנה שעברה התחיל איתי מישהו ולא ממש רציתי..ויצא שפגעתי בו ממש בכל מיני דברים והתנהגתי אליו לא ככ מכבד במשך אותה שנה. ויש לי ממש יסורי מצפון על זה אבל אני לא מסוגלת לבקש ממנו סליחה.

מה אני צריכה לעשות?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אם יש לך יסורי מצפון, כדאי לך למצוא דרך להתנצל על כך שפגעת בו מבלי שתצטרכי לעמוד בקושי שיש לך לבקש ממנו סליחה.

את לא חייבת לבקש סליחה בפגישה ישירה אתו, את יכולה למסור לו מכתב או לשלוח לו הודעה. את יכולה לבקש מחבר \ חברה שמכיר את שניכם שימסור לו בשמך שאת מצטערת על כך שפגעת בו.

בהצלחה!