עצות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 03/10/12 16:57 יז בתשרי התשעג

שאלה

שלום לכבוד הרב!! אני בת 21 גרושה יש לי ילד בן שנה התגרשתי  כבר כמעט לפני שנה ועברתי תקופה לא קלה.והיה לי קשה בהתחלה לצאת אים בחורים גם כי אהבתי את הגרוש שלי והרגשתי שאני לא מתחברת ועכשיו אני יוצאת אים בחור כבר כמעט חודשיים ולפני שהתחלתי לצאת איתו אמרתי לו מראש שאני מחפשת רק לקשר רציני לחתונה ולא סתם.והוא אמר לי שהוא גם רק לקשר רציני ואנחנו כבר יוצאים חודשים ורק יוצאים הוא אפילו לו מדבר לכוון וגם אנחנו לא שומרים נגיעה  אבל לא עושים חלילה דברים שאסור. ורציתי לדעת מה הרב מציע לי לעשות??

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

מי שעבר גירושין מומלץ לו לגשת ליעוץ לפני נשואין,

כדי לזהות את הטעויות של הנישואין הראשונים ולא לחזור עליהם,

קל לאדם לומר על טעות זו לא אחזור וכדומה, אבל לא תמיד אדם מזהה זאת לכן כדאי לגשת ליעוץ מקצועי בתחום.

גם כדי לסגור את הצד הרגשי עם הבעל הראשון, איך אפשר ליצור קשר חדש אם עדיין יש לך רגשי אהבה לבעל הקודם, לא צריך לשנא אותו אבל צריך לפתוח את הנושא ולטפל בו.

רק אחר כך לגשת לבנית פרק ב.

בהצלחה,

דני ארגמן