עין הרע

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 20/01/16 01:24 י בשבט התשעו

שאלה

אנחנו מעל שנתיים בזוגיות ולפני 7 חודשים הוא הציע לי נישואים. לאחר חודש של ההצעה אימו נפטרה.

בכל מהלך החודשים האלה אנחנו מנסים לקבוע מועד לחתונה אך ללא הצלחה. כאילו יש קשים שלא היו לעולם מגיעים עכשיו! כאילו השטן שוכן לנו ליד הדלת, כאילו יש עלינו עין הרע.

לא פעם ולא פעמיים יצא לי לראות או לשמוע אנשים שנועצים עלינו עיניים והערות כאלה ואחרות. כמו איזה זוג מושלם אתם כמה שאתם דומים כמה שאתם משלמים את אחת השניה. זה כל כך מפחיד אותי. לפעמים אני מרגישה שעוד שניה אנחנו מאבדים את זה. השאלה שלי האם קיים כזה דבר עין הרע ומה ניתן לעשות עבור זה?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אין לכם עין הרע ושטן,

לכל אדם יש קשיים ומעכבים וצריך להתגבר עליהם ולא להשליך את האחריות כל כוחות אחרים.

בברכה,

דני ארגמן