עיכוב זיווג -האומנם?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 21/01/12 20:43 כו בטבת התשעב

שאלה

שלום-

ראיתי בהרבה שאלות שיש עניין של פספוס בן הזוג.

אני בחורה אסרטיבית שיודעת מה היא רוצה ויצאתי עם מישהו שמבחינת מידות הוא היה מדהים אבל קצת ביישן.

אחרי כמה פגישות הוא אמר שאין הוא מרגיש יכולת להשקיע בקשר עכשיו(ובאמת יצאנו מעט מאד פעמים בזמן יחסית ארוך).

שמחתי שיצא לי לומר לו שקצת חבל, אבל כמובן הוא כבר עשה החלטה. היה לי ברור שזה משמיים והחתן שלי לעתיד יהיה עוד יותר מדהים בעזרת ה'.

כשקראתי שאלות ותשובות קצת נבהלתי כיוון שכמה פעמים נכתב על פספוס זיווג ושזה אכן יכול לקרות!-האומנם??

קצת קשה לי עם זה שדברים שקראתי נתנו לי קצת תחושת יאוש במקום תחושת התעלות ושמחה..

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אדם יכול לפספס כל הזדמנות בחיים, אם ינהג לא כראוי,

למשל אם יתעצל או לא ישקיע כראוי יכול להפסיד מקום עבודה, מקום מדורים וגם שידוך טוב,

אך את לא עשית שום דבר לא ראוי לכן אין לך מה לדאוג,
ואם הוא לא מעונין אז הוא לא החתן שלך,

בברכה,

דני ארגמן