עיכוב בזוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 07/04/11 23:44 ג בניסן התשעא

שאלה

שלום כבוד הרב.

ברצוני לשתף אותך בבעיה שאני נמצאת בה.אני בת 25 אוטוטו, בחורה עם אמונה גדולה בבורא עולם ומקיימת את מצוות נטילת ידיים, ברכות השחר, תהילים. מעולם לא היה לי קשר זוגי רציני וזה די מתסכל אותי.חשבתי שאולי קיים אצלי איזשהו עיכוב בזוגיות/מחסום. הסתכלתי באינטרנט קצת וראיתי שקיים דבר שנקרא "תיקון מזל" או "פתיחת מזל בזוגיות" ואפילו "פדיון נפש".איך אפשר לדעת אם קיים מחסום כלשהו שמעכב אותי מלמצוא את זיווגי? ואיך אפשר לדעת אם אני צריכה לעשות פתיחה /תיקון? או שמא לא קיים עיכוב כלשהו/מחסום/עין הרע חלילה עליי? אני פשוט בבלבול לגבי זה ואין לי למי לפנות כדי שאוכל לקבל תשובות מה לעשות בנידון.

מקווה שתוכל לעזור לי/להבהיר לי את המצב.

מחכה לתשובה

תודה

טל

תשובה

ב"ה,

שלום אל תתעסקי עם "פתיחת מזלות" וכדומה אנחנו לא נתונים לגורלות שמתעתעים בנו.

אם את מרגישה קושי ביצירת קשר זוגי צריך לפנות ליועצת אישית או זוגית היא תוכל לאבחן מה הקושי או המחסום הנפשי ותקבלי הדרכה מתאימה,

אפשר לפנות לבנין שלם בירושלים 02-6271525

בברכה,

דני ארגמן