עזרה דחופה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 06/06/13 08:26 כח בסיון התשעג

שאלה

מאודדדדדד דחוףףףף שאלתי כבר ואינני יודעת אם השאלה נקלטה.. לכן שוב מתיעצת..

הכרתי בחור לפני כחודש וחצי... לכאורה נראה שיש בינינו זרימה, ראש מתאים, דת, השקפה וכו'..

אני בהתלבטות מאוד מאוד גדולה אם להמשיך את הקשר בגלל בעיה שנראית ומתגלה בעיני כשתלטנות...

כמה פעמים היו בינינו אי הבנות לגבי דברים מסויימים והתגובה שלו הביאה אותי לחשוב שאולי הבנאד תוקפני, שתלטן ושובניסטי...

לדוגמא: ערב אחד יצאתי עם אחותי לקניות.. (ידעתי מלכתחילה שאני לא יוצאת איתו לדייט באותו ערב) ותוך כדי שיחה בערב שסיפרתי לו שאני יוצאת בערב עם אחותי שאל למה לא אמרתי לו ולמה לא יידעתי אותו לפני.. כששאלתי מה העניין? אמר ואם רציתי לבוא להפתיע אותך בביקור? ז"א בא אלי בטענות שעשיתי משהו לא בסדר...

המקרה חזר על עצמו כבר פעמיים... והוא ממש היה על סף שגעון.. אני לא יודעת להבדיל האם הוא התנהג כך מהסיבה שאני מעניינת אותו ושחשוב לו לדעת מה עושה או שזה כמו שפירטתי מקודם, בעיית שתלטנות ותוקפנות...

הייעוץ מאוד חשוב לי בהקדם ..

תודה מראש!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

על פניו זו התנהגות לא תקינה אם זה חזר על עצמן מספר פעמים,

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן