ספורט וזוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/11/10 00:49 כז בחשון התשעא

שאלה

שלום כבוד הרב!

אני נשואי זה 6 שנים ברוך ה' שני ילדים

יש לי הרגל כזה שאני הולך בערב פעם או פעמים בשבוע לשחק כדורסל. אני מרגיש שזה עושה לי ממש טוב זה משחרר אותי מכול הלחצים של השבוע, אבל יש בעיה אחת אישתי ממש לא אוהבת את העיניין וכול פעם שאני מתכוון לצאת לשחק אנחנו נכנסים למתח שמיתפוצץ בשניות והופך לריב וכעסים ואני לא מסוגל להעלות על הדעת שאני לא אצה לשחחק. לעומת זו אני חושב שזה טוב לכול אחד לצאת ולהיתאורר ואני מעודד את אישתי למצוא משהו שהיא אוהבת לעשות אבל היא לא מעונינת. אני אשמח אם תוכל לעזור לי בנושה: תודה מקרב לב

תשובה

ב"ה

לשואל שלום,

אתה צריך לדעת וללמוד מהם הצרכים שלה,
למה זה מפריע לה, ואת זה תוכל לדעת רק ממנה,
חבל לנחש וחבל להשקיע במקומות אחרים,
תקשיב לה ותנסה להבין מהיכן באה ההתנגדות, ועל איזה צורך זה עונה,
ואז תוכל לחשוב על מה שיכול לפצות אותה או לפתור את הבעיה שיוצרת את הקושי, ואלוי היא תמצא רעיון אחר,
כמובן לא מספיק שהיא תאמר אני רוצה שתישאר בבית ולא תלך לספורט,
כי אין כאן שום בירור של צרכים שלה אלא פתרון הראשוני שנראה לה שיעזור לה.

בהצלחה!

בברכה,

דני ארגמן