סיפרי קודש

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 22/08/13 18:32 טז באלול התשעג

שאלה

שלום!

אני רוצה לקנות מתנה לחבר ספר לימוד טוב, אך מכיוון שאיני מבין בנושא אבקש המלצה, אם זה בסדר כמובן.

הבחור, בחור מהמגזר הדתי לאומי, לומד בישיבה של הרב עזרא שיינברג, מתחבר לרוחו של הרב מרדכי אליהו ובנו, ולרב עובדיה יוסף ולרב אבינר.

אשמח לעזרתכם בנושא! תודה רבה מראש ואני מקווה שזה לא מטרד.

שבת שלום!

תשובה

בס"ד
שלום רב,

החבר שלך קשור למעגלים מאוד רחבים ובהם ספרים רבים ומגוונים, כל תשובה שלי יכולה רק להטעות אותך.
אני מציע שתנסה (אפשר על ידי מישהו שלישי) לברר איזה ספר הוא היה רוצה לקנות. אחרת אתה עלול לטעות.
לדעתי הפרטית, עדיף לוותר על ההפתעה ולעשות נחת אמיתית מאשר להפתיע ולאכזב...