סידור תפילות יומי

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 12/04/20 17:32 יח בניסן התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

ברצוני לדעת אם קיים סידור כזה שיש בו את כל מה שצריך להתפלל ביום יום לפי הסדר במקוצר

לפני העבודה בבוקר אין לי זמן, רוצה לדעת אם יש משהו כזה שיש בו את כל מה שאני צריך לקרוא לפי הסדר כולל בקשות לבורא עולם ותפילות קצרות מחזקות. כך גם לשאר היום.

עדות המזרח.

תודה רבה : )

תשובה

שלום וברכה,

בדורנו ב"ה ישנם הרבה סידורים טובים, הכוללים את כל התפילות שבכל יום ויום.

איני מכיר, סידור שבנוי לאדם שקצר זמנו מלהתפלל את כל התפילה על הסדר.

על מנת לדעת מה אפשר לקצר / לדלג בשעת הדחק, הנך צריך ללמוד זאת דרך ספרי ההלכה.

ברכה והצלחה