סגולה ללידה דחוף

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 30/05/18 12:00 טז בסיון התשעח

שאלה

כבוד הרב זה דחוף הבת שלי נמצאת בחדר לידה האם יש איזה סגולה .בבקשה זה דחוף

תשובה

ב"ה

שלום.

יהי רצון שתלד בנחת בבריאות ובהרווחה מתוך שמחה בעיתו ובזמנו במזל טוב ובסימן טוב אמן.

צריך להתפלל להקב"ה שיעזור ויגן ויושיע אמן ומי שברך את אבותינו ואימותינו הוא יברך אותה ללידה קלה ובריאה .

אגב, כתוב בספרים שכדאי לומר את הפסוק מספר שמות פרק יא פסוק ח

" וְיָרְד֣וּ כָל־עֲבָדֶיךָ֩ אֵ֨לֶּה אֵלַ֜י וְהִשְׁתַּֽחֲווּ־לִ֣י לֵאמֹ֗ר צֵ֤א אַתָּה֙ וְכָל־הָעָ֣ם אֲשֶׁר־בְּרַגְלֶ֔יךָ וְאַחֲרֵי־כֵ֖ן אֵצֵ֑א "

וההסבר הוא על פי מה שמופיע במדרש על ספר תהילים קיד שבני ישראל היו במצרים כמו בלועים במעיים שלהם (כפי שכתוב בתהלים "אזי חיים בלעונו") והקב"ה ברחמיו וברוב חסדיו הוציא אותנו משם גוי מקרב גוי מהקרביים שלהם כעובר הנשמט מתוך רחם של אישה .

וכימי צאתך מארץ מצרים אראנו נפלאות.

ולכן מובא בספרים הפסוק הזה כסגולה .

וכששאלתי את הרב מרדכי אליהו זצ"ל הוא הורה לי שאקרא את ספר יונה כסגולה ללידה מהירה וקלה.

בהצלחה ובשעה טובה,

עוזיאל אליהו,

.