נשבעתי שבועה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 13/02/10 21:37 כט בשבט התשע

שאלה

כבוד הרב אי בבעיה גדולה אני נשבעתי שבועת ואני לא זוכר תמילים כדי שיתורי לי מה אני עושה בבקשה ענה מהר זה מאוד דחוף ואני מפחד

תשובה

בס"ד
שלום רב!

לעניני נדרים ושבועות אין פתרון באינטרנט - חייבים לפנות באופן אישי אל רב ולברר את פרטי העניין. במידת הצורך הרב מצרף אליו עוד שני אנשים וכל השלשה הללו יושבים ומתירים את הנדר.
אתה יכול לפנות אל הרב של בית הכנסת או רב בבית ספר או כל רב שאתה מכיר.

עליך ללמוד מהענין את הלקח המתחייב - לא לנדור ולא להשבע בשום מקרה!