נפלתי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 09/07/08 19:06 ו בתמוז התשסח

שאלה

שלום רב אני בן 12.8 ויש לי שאלה היתה לי ירידה גדולה מאוד וזה בא לידי ביטוי שפגמתי השאלה היא מה אני צריך לעשות בכדי לתקן את פגם הברית תודה

תשובה

ב"ה

שלום.

גם אם נופלים אז קמים מיד וממשיכים הלאה. אל תתן ליצר הרע להפיל אותך שוב בתהום הייאוש והדכאון!!

1) סור מרע- תתרחק מכל מה שיכול לעורר אותך לזה.
2) עשה טוב- תטבול בים התורה!! פשוט תלמד ותשקיע את הכוחות שלך בלימוד תורה ותכוון יותר בברכות ותתפלל בריכוז ובכוונה.

ןכדאי לך לא לחשוב על זה ותהיה עסוק כל הזמן: טיולים חברים, תחביבים,וכ"ו.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.