נפלתי באתרי סקס - האם לגלות בשידוך???

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 23/08/05 01:53 יח באב התשסה

שאלה

בעזרת ה' יתברך

שלום לרב

אני יוצא עם בחורה ובעז"ה אנו מתקדמים לקראת אירושין.

בעוונתי הרבים בעבר לא שמרתי כ"כ על קדושת העיניים ונפלתי הרבה פעמים בטלוויזיה ובאתרים לא צנועים רח"ל

האם אני צריך לגלות זאת לבחורה או שעדיף לשמור זאת בסוד?

בתודה מראש

תשובה

בס"ד

א] בשום אופן לא לגלות בפגישה הראשונה. רק בשלישית או ברביעית.

ב] גם בפגישה המאוחרת הזו - לא לפרט מה ראית ואיפה ראית ומה הרגשת וכו´. כל זה יקשה עליה מאוד לפתח את הקשר איתך. זה יביא אותה למקום של כעס וביזיון כלפיך - ובצדק. האם היא מתחתנת עם אדם שפל שלא יכול להחזיק את עצמו ולבצע את מה שהוא מאמין בו.
לכן אל תפרט, כדי לא להקשות עליה. רק תאמר שעכשיו התחזקת בשמירת העיניים וכד´ ואתה כבר מחזיק בזה זמן רב . ואתה מתאמץ על כך.
היא לא תשאל מה ראית? כי היא מנומסת. ואם היא תהיה בהלם ותבקש לדעת עד איזה מקום נפלת - תאמר לה שאתה מתחזק לא ליפול לשם ועל פי עצת הרב שלך אתה עושה כמה וכמה גדרים לשם כך.
לא גולש באינטרנט כלל. או שאתה שם "מסנן" במחשב שלך. או שאתה גולש רק במקום שיש אנשים אחרים וכד´ כך שאתה שמת גדרים לעצמך כדי לא ליפול שנית.

אל תשמור בסוד - כי אין בחיים האמיתיים שום סודות. כל דבר שעובר עליך - היא תרגיש. ואם תסתיר משהו תיא מרגיש מיד. אבוי לקשר אם היא לא תרגיש אותך. אל תנסה לבנות בית על מחסומים בנויים מראש.

בהצלחה

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=31442