נסיעה לחברון בלי רשות הורים- דחוף!!!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 26/10/02 20:38 כ בחשון התשסג

שאלה

בס"ד מוצ"ש שבת וירא

שבוע טוב!

שבוע הבא שבת חיי שרה וכמו שנהוג, יוצאים לחברון...

כל החברות שלי יוצאות וכמובן שגם אני רוצה,יש לזה בשבילי ערך חשוב להיות שם ,ובמיוחד בימים קשה שעוברים לעמ"י ועוד יותר בשבת חיי שרה.

אני מעיר בדרום שב"ה שקט,וההורים שלי אינם מוכנים שאני יצא כי הם דואגים לי,אני מבינה אותם אבל אני בכיתה י"ב בת 18 וחצי ואני חושבת שהגיע הזמן שאני מספיק בוגרת אם להחליט ללכת או לא?אני לא רוצה חס וחלילה להיות דווקא נגדם,

אבל עד מתי???

כל פעם שהם שומעים חברון,גוש קטיף וכיו"ב הם נבהלים ולא רוצים לשמוע.

מה עליי לעשות ?כבר נסיתי הכל ,לדבר איתם ,להסביר את החשיבות הם גם מסכמים בזה אבל דואגים...

אני שוקלת הפעם לצאת בלא הסכמתם אבל בידעתם ואולי פעמים הבאות יהיה יותר קל???!!!

סליחה על האריכות,

ש.

תשובה

בס"ד

ראי
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=15170