ניתוח בתשעת הימים

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 10/06/15 15:45 כג בסיון התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב, אני צריכה לעבור ניתוח להוצאת ציסטה, שלאחר מספר דחיות מצידי נקבע לבסוף לתשעת הימים. הניתוח בהרדמה מקומית ואף עברתי אחד כזה בעבר, בבית חולים אחר. האם יש לשנות את מועד התור שוב, בגלל שהוא נופל בתשעת הימים? תודה רבה?

תשובה

ב"ה

שלום.

לא.
וגם אם זה ב9 הימים אז מה בכך?
הרי זה לא משהו משמח ,אדרבא איפכא מסתברא ,ומשנכנס אב ממעטין בשמחה...

בשבוע שחל בו אפשר לומר שמצד ההרגשה אולי כדאי לדחות אבל השנה אין דין של שבוע שחל בו.

ובעזרת השם נתפלל כולנו לרפואתך השלמה שרופא כל בשר יפלא לעשות להצלחת הניתוח שלא יארע שום נזק וצער וישלח ה' ברכה במעשה ידי הרופאים .להחלמה מהירה .
אמן.

בברכה,

עוזיאל אליהו

.