נישואין

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 06/12/12 11:05 כב בכסלו התשעג

שאלה

שלום, בן זוגי ואני מעוניינים להתחתן ברבנות במסגרת פורמלית בלבד ולא בטקס באולם או בבית כנסת. אנחנו מעוניינים לעשות זאת רק לחתימה ושיהיה כדת וכדין ויהיה מוכר במשרד הפנים. יש לציין שאנחנו גרים בפתח תקווה ושנינו רווקים יהודיים ובן זוגי הוא כהן.

אודה לך על תשובתך היכן אוכל להתחתן. תודה

תשובה

שלום!

ראשית אאחל לכם מזל טוב!

אין שום בעיה להתחתן ברבנות, והרבנות שמחה מאוד לחתן כל מי שפונה אליה, להקים עוד בית בישראל.

אני מצרף פה קישור לתשובה שכתבתי בעבר שבה מוסבר כיצד מתבצע כל התהליך!

https://www.kipa.co.il/ask/show/53940-פתיחת-תיק-נישואין-ברבנות-