נישואים אזרחיים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 07/02/14 08:48 ז באדר א'

שאלה

רב יקר שלום ,כבר הרבה זמן אני חסרת תשובות , אינני יודעת מה לעשות .. לפני כמה שנים הבן שלי שלא נדע מצרות יצא מהארון בפני ובפני בעלי . כמובן שהתנגדנו בתוקף וניסינו להסביר לו כי הוא מבולבל וצריך טיפול הוא החליט להמשיך בדרכיו. בעלי וילדיי האחרים ניתקו איתו קשר , אני שומרת איתו על קשר מסוים אך לא יותר מדי מעורבת. בשבוע שעבר נודע לי כי הוא מתכנן להתחתן "נישואים אזרחיים" עם הבן זוג שלו , מה עליי לעשות??

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

במצב כזה הבן עושה מה שהוא רוצה,
כנראה הוא בטוח בדרכו, אבל מדרך זו לא יוצא שום דבר טוב וטבעי,

יתכן שבעתיד הקרוב או הרחוק הוא ימצא את עצמו בדרך לא דרך, וחשוב שתמיד יהיה לו לאן לחזור,
אפשר להבין את תגובת הבעל או האחים, אבל את שעדין שומרת על קשר, חשוב להמשיך לשמר ערוץ דיבור שכל אימת שירצה לחזור ידע שיקבלו אותו.

בברכה,

דני ארגמן