נחמדות בדייט או אשליה?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/10/10 23:50 כו בתשרי התשעא

שאלה

האם הרב חושב שזה נכון להיות נחמדה לבחור וממש לזרום עם השיחה במהלך הדייט , אם ראיתי שזה לא מה שנראה לי (חיצונית, אופי ועוד שגעונות ...) כבר בהתחלה או באמצע . או לשדר זה לא נראה לי ולא להשלות את הבחור??

כי מצד אחד ראיתי מלא כתבות על בנים שבחורה נםפרדה וזה בא להם out of the bloom ואמרו הכל היה בסדר , היא שידרה משהו אחד ופתאום היא מפתיעה .

מצד שני אני יוצאת ורואה מולי בנאדם ככל האדם, וכמו שאני נחמדה להרבה אנשים אני ממש לא רוצה להיות מגעילה בדייט . ובכללי לאדם מולי ...

מה הרב ממליץ לעשות ? מה נכון?

תשובה

ב"ה,

לשואלת שלום,

לא צריך להיות מגעילה אך גם לא לשדר לו שהכל בעננים, תהיי מנומסת, קצת מאופקת, אל תפזרי חום, וכך תצרי אשליות,
וכשהוא יקבל את התשובה השלילית זה לא יפול עליו כרעם ביום בהיר.
אשריך שאת רגישה לכך,

בברכה,

דני ארגמן