נופש בתשעת הימים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 07/07/13 00:50 כט בתמוז התשעג

שאלה

ערב טוב.

הזמנתי נופש בבית מלון, לנו ולילדים, מיום ראשון הקרוב עד יום שלישי. רק עכשיו שמתי לב שר"ח אב יוצא ביום ראשון בלילה. דמי ביטול החופשה הינו 50% מערך העסקה. האם אפשר לצאת לנופש הנ"ל? יש לציין שבעקבות דמי הביטול הגבוהים, לא אוכל לצאת לחופשה אחרת.

במידה ואפשר, האם ניתן להיכנס גם לאטרקציות לילדים?

תודה רבה.

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אפשר לצאת אם לא מבלים אלא אך ורק נחים. יש לשים לב לפרטים כפי שנדון בתשובה להלהן:

http://www.din.org.il/2011/07/26/נופש-בבית-מלון-בתשעת-הימים/