מתי תבוא הגאולה השלמה?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 09/07/02 13:41 כט בתמוז התשסב

שאלה

כבוד הרב שלום

אני תמיד שואל את עצמי מתי הגאולה תבוא כאשר אני רואה שיש מקומות שמחלקים דברים לעניים(אוכל , ביגוד)או כאשר אנו רואה שלומדים תורה לשמה ושתינוקות של בית רבן מתפללים בחוזקה ואני רואה שכולם עוזרים לכולם !! אז אני שואל למה מחכים מתי הגאולה???

תשובה

ב"ה

שלום וברכה,

אנחנו מאמינים בני מאמינים שהגאולה תבוא היום !!!
ואם לא היום אז מחר !!! או מחרתיים !!!

אתה מציין בשאלתך את מעשי החסד הגדולים ואת ריבוי לימוד התורה.

אתה צודק !

מעולם לא הייתה קיימת בעם ישראל מציאות מבורכת כמו שאנו חיים כאן במדינת ישראל.
ריבונות מדינית כלכלית בארץ ישראל.
עם ישראל חזר לביתו אחרי 2000 שנות נדודים.

עוד לא אבדה תקוותנו. אותה תקווה בת שנות אלפיים תתגשם היום בבוא משיח צדקנו אמן.

בברכה,

עוזיאל