מתי לספר שאיני בתול\ה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 13/08/13 20:47 ז באלול התשעג

שאלה

האם צריך להגיד לבחורה שאני יוצא איתה שאני לא בתול? תודה

תשובה

בס"ד
שלום רב,

ודאי צריך להגיד. בדיוק כמו שהיית מצפה מבחורה שאינה בתולה - שלא תסתיר זאת ממך.

השאלה היא מתי לספר?
ודאי אין צורך בשני הדייטים הראשונים - אולי ממילא העסק לא ימשיך. אין הכרח למסור מידע אישי בשלבים מאוד ראשוניים.

אבל בדייט שלישי רביעי או כעבור שבועיים, אם מתחיל להיות קשר שיש לו סיכוי, אין להסתיר זאת יותר.
להיפך - אם המידע יגיע אחרי יותר מפגשים, הצד השני עלול להרגיש שהונו אותו, לכך יהיה נזק גדול יותר.

בתוך המידע הזה צריך לבטא את עמדתך כלפי הנושא - אם אתה מתחרט על כך וחזרת על כך בתשובה או שזו דרכך בחיים...