מתי לספר מה?

חדשות כיפה הרב שי פירון 28/07/02 23:08 יט באב התשסב

שאלה

כבוד הרב

כאשר יוצאים לפגישה, למרות הבירורים לא תמיד כל הפרטים מגיעים לצד השני. עד כמה יש מחויבות לספר כבר בפגישה הראשונה פרטים, שאולי לפני שבאמת יכירו אותך הם משמשים כדעה קדומה ועלולים להפסיק כל קשר לפני שהוא מתחיל?

תשובה

שלמות

"ואתם הדבקים בה' אלוהיכם ח י י ם כולכם היום". צריך לחיות, לזרום. לספר, בטבעיות. לאט. לא להחשף יתר על מידה. לא להציף בפרטים. גם זה מחשיד ומעורר תהיות. עוד לא יוצאים שעה וכבר יודעים עליך כל כך הרבה...
לאט. לפי ההקשר, לפי התפתחות השיחה, לפי ה"קליק" הרגשי.
הכל במידה. הכל בעדינות ובנעימות.

בהצלחה,

שי