משחק צרוב כמה פעמים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 06/08/03 10:13 ח באב התשסג

שאלה

שלום כבוד הרב !

אני מתנצל על כך שאני שואל שוב שאלה פשוט השאלה הקודמת לא הגיעה לפי דעתי, בכל מקרה אם השאלה הגיעה אני מתנצל פשוט העניין דחוף.

לאחד מחברנו יש משחק מחשב שהוא צרוב אבל הוא צרוב מכיוון שהוא משחק משופצר ז"א שבנו על המשחק משחק נוסף האם מותר להשתמש במשחק הזה?

בגלל שזה לא בדיוק המשחק המקורי וגם נראה לי שצרבו אותו מדיסק צרוב? האם מותר להשתמש בדיסק שצרבו אותו מדיסק צרוב ?

תודה וסליחה על ההפרעה

תשובה

בס"ד

אם המשחק הראשון היה צרוב שלא כדין אין שום היתר לכך שזה הועתק כמה פעמים - זה רק מגביר את האיסור ולא מקל עליו.

בהצלחה