מקום לימוד

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 01/06/09 00:37 ט בסיון התשסט

שאלה

שלום,אני תלמיד כיתה ט' ולומד בישיבה תיכונית אני מאד רוצה להתחזק בלימודי הקודש ובמיוחד בגמרא אבל אני מרגיש בישיבה כאילו השעתיים הראשונות של הבוקר שבו לומדים גמרא זה רק בשביל להעביר את הזמן והנה אחרי מתחיל הדבר האמיתי לימודי חול אבל אני רוצה שהדבר האמיתי יהיה לימוד הגמרא ולא מקצועות חול ושמעתי שיש ישיבות קטנות לאומיות ואני לא יודע לאן אז אם הרב יכול להמליץ לי לאן לעבור תודה רבה

תשובה

שלום

כדאי שהכל יהיה בתיאום עם ההורים והר"מ שלך.
לא לעשות דברים חד צדדיים.

כיוון שאיני מכיר אותך, אינני יכול להמליץ לך בעניין הזה. לכל נפש מתאים דבר אחר.

חזק ואמץ בתורה