מצב נפשי

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 08/01/06 12:34 ח בטבת התשסו

שאלה

בס"ד שלום כבוד הרב. יש לי בעיה אני רוצה שטפטור לי אותה בבקשה. מזה 5 שניים שמדברים אתי בראש ומכנסים לי פחדים בגלל זה כבר חזרתי בתשובה הם כול הזמן מדברים אתי רק על הדת אני לא יודע מי מדבר אתי אבל זה משגע אותי אני מקיים את כול המצוות שיש אבל הם כול הזמן משגעים אותי כבר לא יכול לעבוד אומרים לי מה לעשות לאן ללכת לאן לבוא יודעים עלי הכול מי שאני ילד קטן רואה דברים מול עינים שלאו ראתי בחיים יש בזה הרבה דברים אמת אבל זה מבלבל אותי רוצים שאני ילמד כול היום אני לא יודע מה זה מבקש עזרה מכם תודה לכבוד הרב . .

תשובה

שלום וברכה
קשה לי לפתור את הבעיה כי אני לא יודע מי מדבר אתך בראש דברים כאלה. אתה אומר שאתה לא יודע מי מדבר, אבל לא תארת מספיק מה אתה מרגיש, ולמה אתה חושב שכל הזמן מדברים אתך ואומרים לך מה לעשות וכדו'.
אם תוכל לתאר יותר מה אתה מרגיש - נוכל לדעת האם מדובר במשהו שצריך ייעוץ נפשי או רפואי, או שאתה צריך דווקא חיזוק רבני.
אודה לך אם תתאר יותר מה אתה מרגיש.

כל טוב