מעבר דירה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 21/05/14 20:13 כא באייר התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב.

אני ומשפחתי לקראת תהליך חדש בחיים , מעבר דירה, דבר שאנו רוצים לעשות כבר הרבה זמן, אך נאלץ להדחות מהרבה סיבות. בשבוע האחרון ראינו דירה שמצאה חן בעיניינו מאוד, ויש לי הרגשה שאם היא לא תיהיה שלנו, יהיה פספוס נורא גדול. בעל הבית עושה מעין "ועדת קבלה" כי יש ביקוש רב לדירה, ועד סוף שבוע יחזיר תשובה האם הדירה תינתן לנו.

רציתי לדעת האם יש ברכה/סגולה מיוחדת שניתן לומר כדי שבעל הבית יעשה את הבחירה הנכונה ? חבל לי שנפספס את ההזדמנות הזאת שבה נשנה מקום, אנרגיות חיובייות חדשות וכ'ו...

תודה רבה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

להתפלל שה' יזמנין לכם את הטוב לכם ואת מה שיקדם אתכם בחיים ובעבודת ה',

אתה לא יודע מה באמת טוב, רק משתדל, לכן צריך להתפלל לטוב כללי.

בברכה,

דני ארגמן