מנגנוני סינון לקראת חתונה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 12/11/02 23:00 ז בכסלו התשסג

שאלה

שלום! אני דתיה ויוצאת לפגישות עיוורות לאחר שיחה טלפונית של לפחות 45 דקות, בד"כ קל לי לפסול מחוסר התאמה דתית, אני מעונינת בבחור דתי מלידה ברמה טובה רצוי בוגר הסדר, אך לאחרונה החלו לי חששות מה קורה אם אני מסננת חוזרים בתשובה ואולי זה דוקא מה שנקבע לי?

אני יודעת שיש הבדל בין הרצוי והמצוי אך מבחינתי בחור ברמה דתית שציינתי חשוב לי מאוד וקשה לי לקבל את זה שיכול להיות שמשמים נקבע חוזר בתשובה או מסורתי, ובכלל איזה מנגנוני סינון נוספים יש ע"מ שלא אצטרך לצאת לפגישות סתם, מה עוד צריך לברר לפני? תודה

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

1)כדאי לך ליצור קשר עם אגודת ישפה ששמה לה למטרה
לעזור לך מספר הטלפון 6448422-02
2)ההרגשה שלך היא מאוד אמיתית כי זו ההרגשה האישית שלך אם את מרגישה שאת רוצה בחור דתי עם עבר דתי אל תחפשי בכוונים אחרים.
3)אני מעתיק לך תשובה בנושא הזה:
*********