מכתב חיזוק מרפי לבתאל

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 20/08/02 01:53 יב באלול התשסב

שאלה

ב"ה

לרב שלום.

אני חיפסתי היום את התשובה לשאלה ששאלתי(אחרי שבפאם הראשונה ששאלתי לא אנו לי) וראיתי קותרת שניראתה מסקרנת "יש לי בעיה 1 אני חילונית" כשקראתי את השאלה מיד ראיתי קמה שהמצב מסובח ומורכב ונידהמתי ליראות שילדה בת 14 יכולה להיות כל-כך חזקה ,אחרי שראיתי את התשובה אוד- יתר נידהמתי.התשובה לא היתיחסה בירצינות לחצי מהבאיות שהיא האלתה .

אם תוכל לישלוח לה הודאה מימני אודה לך מאוד.

בס"ד

בת אל שלום קוראים לי רפי קראתי את המיחתב ששלחת לאתר כיפה והוא נגא לליבי יש לך הרבה אומץ לילדה בגילך יש הרבה באיתיות במצב בו את נימצאת מיצד אחד אמא שלך שלא מבינה אולי שאת מנסה להישתפר כבן אדם ואולי היא מפחדת אם היא לא יודאת מה פרוש המילה "דתי" בישבילה זה בואדי מפחיד מאוד אבל תגידי לאמא שלך מימני שזה לא צביעות שאת שומרת שבת ולא את כל המיצוות

זו התחלה ,קחי את המיצוות בקצב שלך לפי הבנתך ויחולתך את גם לא צריחה להפסיק לרוץ או לאכול ברי בםפרי ההלחה כתוב שגוף ברי הוא ההתחלה של חזרה ביתשובה וניראה שאת בשיקום מימחלה קשה וכמו שהרב עוזיאל כתב "את צריכה גוף בריא כדי לשכן בו הנפש הבריאה ".החכמים אמרו "עשה לך רב "ואולי קדאי שתימצאי רב שאיתו תוחלי לדבר ולדון אל איך ליפתור את המצב המסובך בו את נימצאת.

בהצלחה

מהמאריץ שלך רפי

תשובה

ב"ה

רפי שלום.

אני מבין שהנושא נגע ללבך .אכן כך ממש נוגע ללב.

יישר כוח על דברי החיזוק.

עוזיאל