מידע

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 12/07/05 18:10 ה בתמוז התשסה

שאלה

אני מחפשת שבת סמינריון כלשהי, שתתאים לתנאים הבאים:

אני לומדת עם מישהו שאין לו מושג מיהדות, אבל הוא מתעניין בנושא כי רובינו דתיים בכיתה. המטרה היא שהוא יכיר את היהדות כערך שאסור לוותר עליו (הוא הולך לעבוד בכיפור הקרוב, כי מבחינתו אין משמעות ליום הזה). הוא מוכן לבוא לשבת במקום שיהיו בו עוד אנשים כמותו (חילוניים, כדי שהוא לא ירגיש לבד), ושגם אני אבוא (כדי שיהיה מישהו שהוא מכיר), אחרת הוא לא יבוא.

אשמח אם תיצרו איתי קשר.

תשובה

שלום וברכה
אני מצטער כי השאלה הגיע אלי רק כעת.
אני לא מכיר כל כך שבתות כאלה. הטוב ביותר הוא לפנות למקום שנקרא "ראש יהודי", http://www.rosh-yehudi.co.il/ ושם תוכלו למצוא את מה שאתם מבקשים.

כל טוב ובהצלחה