מותר לו לדבר ככה?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 02/10/12 08:50 טז בתשרי התשעג

שאלה

יש אםד שמחזיק בתשובה בפייסבוק תראה איך שהואמ דבר

האם זובאמת דעת ההלכה כבוד הרב והאם מותר להתבטאות ככה כמו האיש

לשנוא שמאלנים... עיתונים... ערבים... זאת מ-צ-ו-ו-ה!!! כל המרבה בשנאתם הרי זה משובח... שונאך ה' אשנא!! כל יום בתפילה אנחנו אומרים "למנים ולמלשנים אל תהיי תקווה.." הולכים עוזרים לערבים נלחמים בהתנחליות בדת.. ימח שמם.... אסור ללמד עליהם זכות!!!!!

ז. היוצאים מן הכלל שיש לשנאתם ולהתקוטט עמהם אף בימינו הם האפיקורסים המתקוממים על התורה ומנסים להעביר את העם מרצון ה', ואף זה רק לאחר שפתח בשלום ולא נשמעו דבריו.

מ=צ=צ=ו=ה= לשנוא שמאלנים!!!! מצווה לשנוא עיתונאים!!!!אדם שמסית יהודים נגד התורה.. כמו שעושים עיתונאים התקשורת.. תיראו מה אומר עליהם הרמב"ם...

ואסור למוסת ללמד עליו זכות שנאמר "לא תחמול עליו.." ואם יודע עליו עברה שעשה חובה לפרסם אותה שנאמר "ולא תכסה עליו..." ואסור למוסת לאהוב את המסית, שנאמר "לא תאבה לו"

רמב"ם מפורש... הלכות מסית... פסוקים מפורשים בתורה... מוקדש לכל יפיי נפש שמתים לי על השמאלנים... ועל עיתונים...

מותר לדבר ככה כבוד הרב ?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אל תשים לב לאנשים חולים, כל מי שיש לו מחלה יכול למצא סימוכין לדבריו מדברי חז"ל הרמב"ם והמהר"ל,

יכול לשכנע אותך לשנא בשם הרב קוק...

לכן אל תקרא דברים כאלה.

בברכה,

דני ארגמן