מה לברר בדייטים?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 10/11/13 02:20 ז בכסלו התשעד

שאלה

שלום!

אני יוצאת עם בחור קצת יותר מחודש וזאת פעם ראשונה שמבחינת הרגשה מההתחלה ממש טוב לי עם הבנאדם והוא ממש משדר על אותו הגל שלי.

ומבחינתו גם ממש טוב בקשר וגם לו ממש זורם.

הקטע הוא שאני מפחדת שאני מסונוורת או משהו כזה ואני לא אראה דברים שאני אמורה לברר...

העיניין הוא שהוא עולה חדש (שנה וחצי בארץ) וחוזר בתשובה די טרי (שנה -).

אני אומנם נולדתי בארץ אך אבי מאותו איזור שלו וגדלתי עם נוכחות רבה של התרבות ממנה הם באו.

ומי שהכיר בינינו הוא הרב שלו, ששאלתי אותו אם נראה לו שהוא בדת במטרה להישאר וזה לא סתם איזה "שיגעון חולף" והרב אמר שהוא נראה לו רציני בעיניין.

שאלתי היא, על מה אני צריכה לשים דגש? מה אני אמורה "לוודא"?

(בכל זאת אנחנו לכאורה כן עם שוני תרבותי וכן הוא עדיין טרי עם השינויים שלו...)

המון תודה!

(אם אפשר לא לפרסם את השאלה - אשמח, אם בכל זאת היא תפורסם, אז אשמח אם זה יהיה ללא פרטים מזהים. המון תודה!)

תשובה

ב"ה

שלום וברכה,

אשמח לעזור לך בפלפון 052-7710491

אפשר אחרי השעה 15:00

בברכה,

דני ארגמן